Главная » 2011 » Март » 16 » Новая страница, посвященная победителям ежегодного рейтинга Топ колли и Топ шелти Украины.
17:16
Новая страница, посвященная победителям ежегодного рейтинга Топ колли и Топ шелти Украины.
Уважаемые шелти и колли владельцы!
С этого года на сайте, большей частью, который посвящен ежегодному рейтингу топ колли и топ шелти Украины, произойдут небольшие изменения. На страницах этого сайта, будет размещена познавательная информация о всех победителях в рейтинге за четыре года, которые мы считали. Поэтому я прошу всех владельцев собак, которые были победителями в разных номинациях начиная с 2007 года, выслать в мой адрес sevastopol-2008@mail.ru небольшой рассказ о своем питомце. Вы можете писать о том, о чем хотите, чтобы люди узнали о ваших любимцах. Небольшие мини-эссе, рассказы, могут внести в себе официальные данные: титулы, происхождение собаки, так и неофициальные: черты характера, привычки собаки, какие то забавные истории.. Так же можете выслать фотографии своих собак, которые хотите видеть на специальной страничке посвященные победителям рейтинга.
Просмотров: 4300 | Добавил: Vita-Victoria | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 351 2 3 4 »
35 Egor7397  
0
здесь на данном интернет-ресурсе собран большой набор умных статей про http://medbaz.com/pages-more-410.html - эффективное лечение горла.

34 Lev3325  
0
здесь на вышеприведенном веб-ресурсе собран громадный выбор умных статей про http://ublaze.ru/forum/ftopic1149.html - прошивка для ресивера gs 8306

33 royaptare  
0
[B - гальмує інтернет ? повільно загружатся сторіночки ?
 
Закачайте новий інтернет - оглядач з абсолютною підтримкою HTML5 !
Забирайте от звідси: http://firefoxik.ru/skachat-firefox.html - скачать мазилу[/B -

32 Valeryan2289  
0
кінокартина розповідає про те , як зустрілися він та вона й закохалися один в одного .
 
кінокартина починається тим , що головні герої познайомилися один одного , катаючись на човнах в парку зіткнулися один з одним .
 
Чоловік повертаючись додому побачив аварію в тунелі , він поспішив допомогти , а проїжджав автомобіль на величезній швидкості протаранив машини і вдарив йогоhttp://stunningstocks-review.com/ - .

Він помер , а головна героїня намагається це пережити .
 
після цього йде сюжет про життя після смерті .
 
В кінці картини хлопчик і дівчинка катаються на човні в парку .
 
Кіно з'явився zпрімерно в 2002-2005 роках .
 
хотілося б подивитися фільм ще разок .

31 Tanya9069  
0
Вітаю вас ! Підкажіть взяти , Ноутбук , або нетбук , або планшетний комп'ютер ? Мені треба для інтернету . З одного боку планшет компактніше , а з іншого ноутбук чутливішийhttp://tech-cold.net/ - ...
Що краще . бажано з прикладами .

30 Venedikt6535  
0
Добрий час доби! Опишу свою ситуацію .
У мене акустична система Sven HT-435, і кілька місяців після придбання вона стала фонитиhttp://usbailbondsdirectory.com/ - .
Точніше , фонить лише савбуфер , самі ж саттеліти почувають себе нормально .
Купувати нову акустичні систему ? Якщо так, то яку вибрати ? Рекомендують Nakatomi , наскільки вони гарні?
Спасибі .

29 Sveta9028  
0
Привіт всімhttp://rfrussia.org/ - . Тільки що зареєструвалася вашого форуму , візьмете мене в вашу компанію ? ) ) )
Перейдемо до теми = ) )
Чи дивитеся ви серіал Кістки ? По-моєму цікавий серіал , особливо він став , коли у них роділвсь донька .
Як він вам ?

28 Valeryan6297  
0
Вітаю ! Як вам серіал Dexter ? По-моєму виняткове телешоу у своїй категоріїhttp://onfillm.com/ - . Серіал розповідає про думки серійного вбивці , у якого є неповторний кодекс .
Наводжу уривок опису від групи lostfilm :
Телесеріал « Dexter » телеканалу « Showtime » знятий за романом Jeffry Lindsey « Darkly Dreaming Dexter » . Талановитий сценарист і лауреат премії « Emmy » James Manos Jr . написав оповідання для телебачення . Гучний серіал « Декстер » неодноразово номінувався на престижні премії , такі як « Emmy » .

27 Nina5550  
0
Це жах! У нас уряд остаточно позбулося мізків ? ? ? !
Дивіться що я знайшла :
 
Першого листопада, як відомо , набула чинності Постанова уряду Російської Федерації від 26 жовтня 2012N 1101 « Про єдину автоматизованій інформаційній системі « Єдиний реєстр доменних імен , покажчиків сторінок сайтів в інформаційно - телекомунікаційній мережі « Інтернет » і мережевих адрес , які містять інформацію , поширення якої в Російській Федерації заборонено » .
...З тим , як працює нова постанова , вже встигли познайомитися засновники торрент-трекера rutrackerhttp://fintrud.com.ua/ - .org. Одержавши повідомлення про те , що rutracker.org потрапив до реєстру під номером 106, співробітники трекера поспішили вилучити зазначений пост ( термін - протягом доби ) і відразу ж повідомили державний орган по електронній пошті .
 
В яку срань ми котиться ... У найближчому майбутньому в наручниках будемо ходити ! !
У кого які думки з цього приводу ?

26 Lena0439  
0
Привіт усім . місяць тому стала володаркою нового Samsung Galaxy SIII, але він мені виявився не до душіhttp://era-apple.com/app/igry - . Скажіть , чи виправдовує себе Apple iPhone?

1-10 11-20 21-30 31-35
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Приветствую Вас Гость